Volle focus op DDE & INDIGI door verkoop AlphaZ

In juli verkocht de TEG Group AlphaZ aan Pauwels Consulting. AlphaZ werd opgericht in in 2015 en is gespecialiseerd in het rekruteren en outsourcen van technische profielen en veiligheidsexperts.

Bij TEG zijn we ervan overtuigd dat de consultancy trend zich sterk zal doorzetten en de vraag naar technische experten enkel maar zal toenemen. DD Engineering en INDIGI spelen daarin een centrale rol. Vandaar het besluit om voor AlphaZ op zoek te gaan naar de juiste partner zodat wij zelf terug kunnen naar de kern. In Pauwels Consulting hebben wij de ideale partner gevonden die meerwaarde kan bieden zowel aan onze consultants, als aan onze klanten.

AlphaZ staat voor kwaliteit, proactiviteit en expertise, wat de voorbije jaren resulteerde in een mooie groei”, zegt TEG CEO Niels Colson. “Onze waarden en werkethiek sluiten goed aan bij de visie van Pauwels Consulting, we zijn dan ook blij ons bedrijf over te laten in capabele handen”. Zelf zal Niels zich focussen op het verder uitbouwen van de twee andere bedrijven: DD Engineering en INDIGI.

Pauwels Consulting garandeert de continuïteit van AlphaZ en wil het goede werk voortzetten. Alle 27 medewerkers zullen dan ook verder begeleid en ondersteund worden in hun specialisatie. Daarnaast kunnen ze hen zeker extra carrièremogelijkheden of uitdagende projecten in het buitenland aanbieden.

Pin It on Pinterest

Share This