Nieuwe kantoren voor DDE

Bij DD Engineering verhuisden we het hoofdkantoor naar een nieuwe vestiging waar we een enorme troeflocatie hebben in het atrium van het hoofdgebouw van de voormalige Ieperse trots, omgeven door glas langs alle kanten.

De verhuis kwam er enerzijds vanuit employer branding perspectief, maar anderzijds ook gewoon vanuit de noodzaak tot modernisering.

De keuze om in Ieper te blijven was snel gemaakt: onze roots liggen er én we voelen ons er thuis. De doelstelling was simpel: nuttige, moderne kantoren met een vleugje out of the ordinary.

Na enkele kantoren bezichtigd te hebben, bleek de atriumruimte van Ter Waarde de meeste troeven te hebben. Grote ruimte, veel lichtinval en mogelijkheden om er iets speciaals van te maken, iets naar de stijl van DD Engineering.

Pin It on Pinterest

Share This